Träningsresor

Träningsresor med addmove

Kom ifrån vardagen, upplev en fantastisk miljö och satsa på din egen hälsa. När du åker på en träningsresa med addmove erbjuds du personligare träning, ny kunskap, återhämtning, yoga och naturupplevelser. I resorna ingår också, boende och du får njuta av hälsosam god mat.

Ta del av våra kommande träningsresor nedan. Nästa träningsresa kommer ut snart och kommer vara vid ett stort Säteri i Södermanland, endast en dryg timme från Stockholm. Tveka inte att kontakta oss om du vill anmäla intresse eller om du har några frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig och ses!

19-22 OKTOBER 2023

Hälsoretreat
Hornsbergs Herrgård

Ladda för en härlig träningsweekend i vacker rogivande miljö, härliga naturupplevelser med trevliga gemensamma måltider. Träningen kommer att anpassas efter väder och deltagare, vi är utomhus så mycket det går.

Våra coacher är erfarna, välutbildade och bra på att motivera och inspirera. Det finns gott om tillfällen för individuell feedback och mellan träningspassen kan du ägna dig åt både avkoppling, återhämtning och spännande utflykter.

18-21 November 2021

Idre Fjällvärld

Ladda för en härlig träningsweekend i vacker rogivande miljö, härliga naturupplevelser med trevliga gemensamma måltider. Träningen kommer att anpassas efter väder och eventuella Coronarestriktioner, vi är utomhus så mycket det går.

Våra coacher är erfarna, välutbildade och bra på att motivera och inspirera. Det finns gott om tillfällen för individuell feedback och mellan träningspassen kan du ägna dig åt både avkoppling, återhämtning och spännande utflykter.

Följ med oss på träningsresa!

Är du intresserad av att veta mer om våra träningsresor eller vill du boka en plats? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare. Kontakta oss via telefon eller skicka dina kontaktuppgifter via formuläret här intill så återkommer vi inom kort!

Bli medlem hos addmove

Medlemskap hos addmove kostar 690 kr / månad, har ingen bindningstid och 30 dagars uppsägningstid. Medlemskap omfattar löpande månadsabonnemang alternativt per termin och innefattar:

  • Fri tillgång för deltagande på alla klasser
  • Mindre grupper och personlig coachning
  • Inledande konsultation 
  • InBodytest
  • Nyhetsbrev inom träning och hälsa
  • 10 % rabatt på PT paket

Välkommen att ansöka om medlemskap. Fyll i dina kontaktuppgifter här intill så åter kommer vi inom kort. Du kan även kontakta oss på telefonnummer 0702-437963.