Om

Modern forskning visar att rörelse nyckeln till det mesta när det gäller vår hälsa. Självklart i kombination med andra viktiga livsstilsområden som återhämtning, sömn, stress och kost. Namnet addmove kommer från tanken att lägg till rörelse i livet och få ett friskare liv.

Morgonpasset på fredagar brukar vi köra på Kvarnholmens konstgräsplan. Detta med kettlebells som tillbehör 🙂

Jag heter Micke (Micael) och jag är bosatt på Kvarnholmen sedan många år. Jag har en gedigen bakgrund och utbildning inom träning och hälsa. Utbildad Personlig tränare och Medicinsk tränare, Crossfit level 1 instruktör, Hälsoinspiratör, Akupressör och Massageteurapeut. Jag arbetade tidigare som sälj- och marknadschef i flera stora bolag inom facility management branschen. För dryga 5 år sedan sa jag upp mig och började konsulta samt vidareutbilda mig inom hälsa. Jag har tidigare i nästan 4 år drivit en träningsverksamhet med namnet True Workout i Hammarby Sjöstad, vilken jag nu avyttrat för att satsa vidare som helt egen.

addmove startade våren 2020 på Kvarnholmen och är en träningsverksamhet med fokus på utomhusträning och funktionell träning med kroppen som redskap, där alla kan vara med.

Jag drivs av att inspirera och hjälpa andra till en hälsosam livsstil och ser möjligheter i allt.

För anmälan eller mer information skicka ett mail på micke@addmove.se

Varmt välkomna, det blir kul!